Talud Margi Dusun Tremes Kawiwitan Kabangun Mawi Dana Desa

Kegiatan pembangunan desa mendorong peran serta aktif dari warga (Foto: PPID Tremes)

Tremes –  saksampune mandhapipun Dana dhusun tahap datheng 2 kagem deso Tremes, ngungkuk pamungon dhusun miwiti tindak. kengungkukan pamungon rabat margi teng Jatiwayang ingkang sampun nyelaki rampung, dipunlajengaken kaliyan panyambut damelan talud teng Dusun Tremes.

pamungon talud margi sapanjang 96 m kaliyan keinggilan 2 m menika , berlokasi teng kidul talang Tremes ingkang mlebet wilayah RT 02 RW 001. nyaged alokasi dana ingkang bersumber saking Dana dhusun taun anggaran 2019 kaliyan nominal Rp. 95.000.000 (dereng klebet paos).

” kagem panyambut damelanipun teng wontenaken dening warga dusun,” tembung Sugiman, Kadus Dusun Tremes. “ saupakara nggentosan warga saking 4 RT kami kerahkan kagem kelampahanipun proyek pamungon menika.”

Lokasi pamungon talud menika pancen dados skala prioritas saking warga Dusun Tremes kagem saged enggal  dipunnyambut damelaken, ngenget potensi longsor ingkang cekap agung menawi musim panjawah ugi lokasinya teng area margi utami ndherekne dusun.

kagem target pamontenanipun piyambak supados saget rampung wekdal 3 minggu panyambut damelan rampung, punopo malih dipun sengkuyung kaliyan material badhe wungon ingkang sampun jagi wonten lokasi.

sami kaliyan teng kasiar aken rikolo wingi menawi tiga titik proyek wungon ingkang bersumber saking Dana Desa 2019 tahap kaping kalih menika dipun suwun saged rampung panyambut damelanipun sadereng pamontenan Pilkades ingkang badhe nglajeng wonten 25 September 2019.

 

 

Jadi yang Pertama Berkomentar

Tinggalkan Balasan